Menu Close

Despre noi

SINCLEA FACILITY MANAGEMENT

a fost înființată din dorința de a oferi servicii cât mai complexe clienților săi într-o piață din ce în ce mai exigentă și în care concurența este foarte puternică.

SINCLEA vă oferă nu doar simple prestări de servicii, ci sisteme integrate pentru curățenia industrială și civilă. Prețurile noastre sunt accesibile și vă asigură cele mai bune rezultate respectând normele ecologice ale UE. Totodată vă asigurăm consultanță în alegerea sistemului de curățenie, asistență calificată și proiecte personalizate pentru orice nivel de exigență.

Noi vă oferim prin experiența noastră protecție și un aspect excelent la standard internațional.

Cu speranța că oferta SINCLEA răspunde exigențelor dumneavoastră, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.

MISIUNEA NOASTRĂ

Este aceea de a oferi servicii profesionale de curațenie la cele mai înalte standarde tuturor clienților noștri.

Înființată în anul 1996 societatea SINCLEA este una dintre cele mai importante companii care activează în domeniul serviciilor de curățenie industrială și civilă, cu peste 1600 de angajați și oferă o gamă flexibilă de servicii de curățenie, întreținere și tratament pentru toate tipurile de spații.

Printre clienții societății SINCLEA se află companii de renume care activează în diverse domenii și pentru care oferă servicii personalizate pentru a putea satisface cât mai bine cerințele și particularitățile fiecăruia.