Utilaje și echipamente

În efectuarea operațiunilor mecanizate folosim, în mare parte, echipamente de curățenie de la Nilfisk. În interesul clienților noștri, natura contractului de colaborare ne garantează, în cazul eventualelor defectări, înlocuirea rapidă a echipamentelor, precum și un stoc suficient pentru a susține obiective în momentul preluării contractelor noi.

Cel mai des se folosesc utilaje precum BR 1100S, BA 531, BR 755, BR 850S, monodiscuri, aspiratoare profesionale pentru praf și lichide Elsea, compresoare Makita, Karcher etc. Apreciem calitatea oferită de colaboratorii noștri, aparatele cu care lucrăm sunt performante, ergonomice și fiabile, eficiente la o singură trecere, sunt compacte și se manevrează ușor, astfel că pot funcționa și în zonele aglomerate: sunt echipate cu sistem Ecoflex de economisire a consumului energetic și produc foarte puțin zgomot, făcând curățenia posibilă și în spațiile sensibile la sunete.


Robot de spalat pardoseli

Acesta reprezinta o revolutie in curatenia profesionala, avand in vedere ca Romania a devenit o tara cu o lipsa de personal acuta.

Robotul urmeaza o rutina zilnica si are capacitatea de a memora pana la 10 harti diferite ( zone de lucru). Acest lucru este util, de exemplu, pentru un spital cu mai multe etaje sau pentru un centru comercial.
Hartile pot fi modificate mai tarziu daca exista obstacole noi ( de exemplu, instalarea unui mobilier nou)

MAI ALTE DETALIINilfisk BA 531

Silențios, compact și ușor de manevrat. Seria BA a păstrat aspectele cele mai bune din generația anterioară, dar oferă mai mult confort și productivitate într-un design îmbunătățit.

Podelele sunt curățate și uscate dintr-o singură trecere, iar designul compact permite curățarea până la margine, chiar și în zonele aglomerate.

În plus, toate versiunile bazate pe baterii sunt acum echipate cu noul sistem Ecoflex, care păstrează controlul consumului, dar sistemul garantează, de asemenea, posibilitatea de a spori temporar cantitatea de apă și detergent pentru sarcini de curățare mai agresive.

Acesta este motivul pentru această serie face curățarea pardoselii o sarcină rapidă, liniștită și ieftină.
Nilfisk SDM 43 180

Modelul monodisc SDM 43-180 reprezintă utilajul ideal pentru aplicații de dificultate medie, cum ar fi spălarea, decaparea pardoselilor, spălarea mochetelor.
  • mâner ergonomic, unghi de lucru optim
  • construcție robustă din aluminiu
  • o gamă largă de accesorii opționale


ELSEA WP330

Aspirator Elsea WP330 - Aspirare umedă-uscată.

Aspiratoare profesionale pentru praf și lichide cu 3 motoare, dotate cu un rezervor de mare capacitate și cu un cărucior de transport pentru o mai bună manevrabilitate.


Cere o cotație
Reducem costurile, păstrăm calitatea în curățenie