Despre noi

SINCLEA FACILITY MANAGEMENT

a fost infiintata din dorinta de a oferi servicii cat mai complexe clientilor sai intr-o piata din ce in ce mai exigenta si in care concurenta este foarte puternica.
Compania este parte a Grupului de firme Sinclea si se bazeaza pe experienta dobandita de managementul companie in cei peste 16 ani de activitate in domeniul furnizarii de servicii profesionale de curatenie pentru spatii industriale si civile. Grupul de firme Sinclea a realizat o cifra de afaceri anuala de peste 8 milione de euro.
SINCLEA FACILITY MANAGEMENT se bazeaza pe managementul calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii in vederea atingerii obiectivelor comune, orientandu-se spre nevoile acestora. Compania pune astfel in slujba clientilor sai experienta acumulata. Principalul obiectiv este acela de a gasi solutii optime pentru clientii sai.

MISIUNEA NOASTRA

este aceea de a oferi servicii profesionale de curatenie la cele mai inalte standarde tuturor clientilor nostri.
Infiintata in anul 1996 societatea SINCLEA este una dintre cele mai importante companii care activeaza in domeniul serviciilor de curatenie industriala si civila, avand aproximativ 1800 de angajati si oferind o gama flexibila de servicii de curatenie, intretinere si tratamente pentru toate tipurile de spatii.
Printre clientii societatii SINCLEA se afla companii de renume care activeaza in diverse domenii si pentru care ofera servicii personalizate pentru a putea satisface cat mai bine cerintele si particularitatile fiecaruia. Dintre acestia, cei mai importanti sunt: Auchan Romania, Bricostore Romania, IKEA, Telekom, BCR.
Infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai o gama cat mai larga de servicii, SINCLEA FACILITY MANAGEMENT furnizeaza, pe langa serviciile profesionale de curatenie civila si industriala, servicii de managementul proprietatii pentru cladiri de birouri, centre comerciale, ansambluri rezidentiale, parcuri industriale si de retail

ACOPERIRE

În prezent realizăm servicii de curățenie pe aproape întreg teritoriul României. Suntem prezenți în toate județele, acoperind peste 800 de locații la nivel național.


Cere o cotație
Reducem costurile, păstrăm calitatea în curățenie